Contact: 088-180 88 00

Flexibel, eerlijk en betrouwbaar

Strijd mee tegen ALS

15 juni a.s. neemt een team van Tweeweg IT deel aan de ICT-Cup welke wordt georganiseerd door brancheorganisatie ICT Waarborg.

We gaan op een sportieve manier de strijd aan met andere teams. Op een dag die draait om sporten en bewegen, willen we aandacht besteden aan ALS;  een verschrikkelijke ziekte die de vrijheid om te bewegen weg neemt.

De opbrengst van de ICT-Cup wordt gedoneerd aan Stichting ALS. De stichting steunt wetenschappelijk onderzoek en bied hulp aan patiënten. Dat is belangrijk, want er is nog geen genezing mogelijk.

Vorig jaar is op deze dag meer dan € 6.000,- opgehaald, dat bedrag willen we dit jaar minimaal evenaren. Daarbij hebben we jouw hulp nodig!

Doneer minimaal € 5,- via onze actiepagina en wie weet rijd jij een dagje rond in een leuke Beetle Cabrio! Iedere € 5 geldt als een lot, dus hoe meer je doneert, hoe groter je win-kans!

Dank!

 

Tweeweg IT sponsort Basketiers Zevenaar

Het Heren 1 hoofdklasse team van Basketiers '71 wordt gesponsord door Tweeweg IT. In dit team spelen zowel Jan Jaap als Bart. En omdat verenigingen al genoeg moeite hebben met het vergaren van benodigde financiĆ«le middelen, ondersteunen wij Basketiers '71.

Meer weten over deze club? Kijk op Basketiers '71.

Stichting B. Connected

Tweeweg IT steunt al een aantal jaren de stichting B. Connected. Deze stichting ondersteunt het onderwijs in Ladakh in Noord-India. Zij maken onderwijs toegankelijk voor kinderen voor wie dit nu niet direct bereikbaar is. Daarnaast vervullen zij structureel de basisbehoefte van specifiek geselecteerde onderwijsinstellingen. Net zoals Tweeweg IT gericht op de lange termijn, pragmatisch en oplossingsgericht!

Wilt u weten hoe u B. Connected kunt steunen?
Kijk dan gerust eens op bconnected.nl.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Geograaf 30
6921 EW Duiven

Tel. Algemeen: 088-180 88 00
Tel. Support:  088 - 180 8899
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl