Contact: 0313 - 419 551

Flexibel, eerlijk en betrouwbaar

Tweeweg IT sponsort Basketiers Zevenaar

Het Heren 1 hoofdklasse team van Basketiers '71 wordt gesponsord door Tweeweg IT. In dit team spelen zowel Jan Jaap als Bart. En omdat verenigingen al genoeg moeite hebben met het vergaren van benodigde financiĆ«le middelen, ondersteunen wij Basketiers '71.

Meer weten over deze club? Kijk op Basketiers '71.

Stichting B. Connected

Tweeweg IT steunt al een aantal jaren de stichting B. Connected. Deze stichting ondersteunt het onderwijs in Ladakh in Noord-India. Zij maken onderwijs toegankelijk voor kinderen voor wie dit nu niet direct bereikbaar is. Daarnaast vervullen zij structureel de basisbehoefte van specifiek geselecteerde onderwijsinstellingen. Net zoals Tweeweg IT gericht op de lange termijn, pragmatisch en oplossingsgericht!

Wilt u weten hoe u B. Connected kunt steunen?
Kijk dan gerust eens op bconnected.nl.

Stichting ALS

In 2017 hebben wij voor het eerst deelgenomen aan de sportieve ICT Cup Challenge waarvan de opbrengst naar stichting ALS ging. Om een grotere bijdrage te kunnen leveren, is het team van Tweeweg IT taarten gaan bakken om te verkopen, waardoor we maar liefst €2.595 opgehaald hebben. Dit is wat ons beteft het begin van een nieuwe traditie!

Wilt u weten wat ALS precies is of hoe u een bijdrage kunt leveren? Alsacties.nl

 

 


 

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Industrielaan 16B
6951 KG Dieren 

Tel. Algemeen: 0313 - 419 551
Tel. Helpdesk:  0313 - 450 780
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl