Contact: 088-180 88 00

Laat de ICT maar aan ons over

Cloud Security Services

Informatiebeveiliging is in toenemende mate een essentieel onderdeel van uw ICT omgeving. Virussen, spam, cryptolockers, ransomware, malware of spyware; heeft u zicht op de beveiliging van uw data en gegevens? De consequenties van een niet goed beveiligde ICT omgeving kan grote gevolgen hebben voor het voortbestaan van uw organisatie.

De Cloud Security Services van Tweeweg IT helpen u bij het beschermen van uw data, systemen, persoonsgegevens en tegen ongeautoriseerde toegang tot uw gegevens.

Vandaag de dag volstaat het niet meer om alleen een firewall te hebben en antivirus, maar is het sterk aan te bevelen om op verschillende niveaus de beveiliging te hebben geregeld.
 

Tweeweg IT heeft een Cloud Security Services model ontwikkeld wat organisaties helpt in het beveiligen van data en gegevens. De verschillende lagen zitten in de Cloud én in uw eigen omgeving of Private Cloud oplossing en maakt gebruik van gerenommeerde beveiligingsproducten en oplossingen.

Alles kant-en-klaar voor u geregeld voor een vast bedrag per maand. Dit levert u optimale bescherming en rust op, zonder torenhoge investeringen.

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Geograaf 30
6921 EW Duiven

Tel. Algemeen: 088-180 88 00
Tel. Support:  088 - 180 8899
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl