Contact: 088-180 88 00

Laat de ICT maar aan ons over

Online Backup en Replicatie

Natuurlijk maakt u ook dagelijks een backup. Maar hoe zeker bent u van een juiste backup? Hoe vaak wordt dit getest? En heeft u wel een een Disaster Recovery test uitgevoerd? De meeste bedrijven doen dit niet. Terwijl de behoefte aan beschikbaarheid toeneemt.

Online Backup en Replicatie is gebaseerd op een volledige backup van data en systeem naar een aparte Storage Server. Daarnaast wordt er een Online Replicatie gemaakt naar ons datacenter. Dit kan voor zowel fysieke (Windows) servers worden ingericht als volledige virtuele VMware omgevingen. De servers worden gerepliceerd en kunnen op verschillende manieren worden gerestored. De volledige Online Backup en Replicatie dienst is een combinatie van Backup en Replicatie op uw locatie en onze Backup in de Cloud dienst.

Replicatie kan op zowel software matige wijze worden ingericht als hardware matig. Voor fysieke servers bieden wij dit uitsluitend als een dienst aan. Voor VMware omgevingen kunt u kiezen of dit als product (op basis van Veeam Backup en Replication) of als beheerde dienst wordt aangeboden. In dat geval heeft u geen omkijken meer naar de backup, noch naar de benodigde licenties en onderhoud.

Als u op zoek bent naar een CDP (Continuous Data Protection) oplossing, maken wij graag een persoonlijke afspraak om dit met u te bespreken. Wij bieden dit aan op basis van HP P4000 Lefthand oplossingen.

 

Referentie Stichting Stabu

Thumbs_up.jpg

 “Onze backup wordt nu volledig beheerd en komt terecht in het datacenter van Tweeweg IT. Automatisch wordt het resultaat aan ons gerapporteerd. En als de backup een keer niet goed is gelukt, belt Tweeweg IT ons direct. Dat geeft ons het vertrouwen dat de backup goed geregeld is."

Jaco Ruijs, Stichting Stabu

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Geograaf 30
6921 EW Duiven

Tel. Algemeen: 088-180 88 00
Tel. Support:  088 - 180 8899
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl