Contact: 088-180 88 00

Laat de ICT maar aan ons over

Meerdere smaken in beheer

Elke klant heeft zijn specifieke wensen op het gebied van beheer. Daarom bieden wij meerdere vormen van beheer aan. We maken onderscheid tussen drie basis varianten, waarbij een mix mogelijk is. Onze flexibiliteit zorgt er voor dat we altijd samen een beheervorm kunnen kiezen die bij u én ons past.

Beheer-box-Basic.jpg

Deze vorm is de basis van beheer en gericht op het monitoren en rapporteren van uw systemen. 24x7 in controle met de mogelijkheid om automatische reparaties uit te laten voeren door de software.

 

Beheer-box-Pro.jpg

Als extra boven de BASIC variant, biedt het PRO beheer de benodigde support en ondersteuning om de continuïteit te garanderen. Wij zijn uw virtuele systeembeheerder; onderhouden en garanderen een werkende omgeving. Onze helpdesk staat tot uw beschikking.
 

Beheer-box-Premium.jpg

Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar uw systemen, zelfs niet uw applicatie onderhoud doen? Dan is PREMIUM beheer uw keuze. Met een vaste beheerder periodiek op locatie, worden uw systemen binnen een vast contract volledig up to date gehouden en gesupport.

 

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Geograaf 30
6921 EW Duiven

Tel. Algemeen: 088-180 88 00
Tel. Support:  088 - 180 8899
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl