Contact: 088-180 88 00

Laat de ICT maar aan ons over

Uw ICT infrastructuur is het fundament

"De server is weer eens uitgevallen", "internet doet het weer eens niet", "mijn pc werkt niet meer" of "het netwerk is traag"...

Herkenbare kreten? Veel bedrijven hebben hier last van. Te vaak wordt dit als een incident opgepakt terwijl het een elementaire oorzaak kan hebben.

De infrastructuur is het ICT fundament voor elke organisatie en de basis voor uw software applicaties. Als dit fundament niet stabiel is, werken applicaties niet goed. Daardoor zullen gebruikers niet efficiënt werken en zijn zij ontevreden. Dit heeft invloed op uw totale bedrijfsvoering.

Een infrastructuur bestaat uit een combinatie van passende producten en een juiste wijze van installeren en beheren. De producten voor een infrastructuur zijn onder andere servers, netwerk componenten, opslag systemen, beveiliging en werkplekken. Kortom, de basis om uw bedrijfssoftware op te kunnen draaien. Of om een veilige verbinding naar uw Cloud oplossing mee te kunnen maken. Altijd en overal.

Referentie Actemium

Thumbs_up.jpg

"Advies over een goede infrastructuur, dat is wat wij zochten. Niet alleen producten leveren, want die konden we overal wel halen. Tweeweg IT weet altijd wel een creatieve oplossing te vinden die bij ons past. We kunnen ze overal voor bellen, we worden altijd goed én snel geholpen."

Jan Willem Lamers, Actemium Supply Chain Execution

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Geograaf 30
6921 EW Duiven

Tel. Algemeen: 088-180 88 00
Tel. Support:  088 - 180 8899
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl