Contact: 088-180 88 00

Laat de ICT maar aan ons over

Disaster Recovery en Uitwijk

Weet u hoe lang uw organisatie zonder ICT mag? Is dit bepaald vanuit de techniek of vanuit uw organisatie? Wat kost downtime of data verlies? Wat moet er gebeuren bij calamiteiten?

Als deze vragen herkenbaar en voor u van belang zijn, maak dan een afspraak met ons. Wij helpen bedrijven bij het opstellen van calamiteiten plannen, het inrichten van Disaster Recovery oplossingen en Uitwijk mogelijkheden.

Vaak wordt bestaande techniek als uitgangspunt gehanteerd voor wat mogelijk is. Natuurlijk is budget ook heel belangrijk. Maar veel te vaak worden de vragen niet helder genoeg geformuleerd en inzichtelijk gemaakt. Wat overblijft zijn verwachtingen. "Het moet snel weer in de lucht zijn" of "We mogen geen data verliezen" of "Ach, we kunnen best een paar dagen zonder server". Totdat inzichtelijk is wat de consequenties hiervan zijn. Wij helpen organisaties met deze vraagstukken om te komen tot reƫele antwoorden en oplossingen die bij uw organisatie passen.

Disaster Recovery is essentieel voor het voortbestaan van uw organisatie. Bij calamiteiten is het van levensbelang dat u binnen een (door u) bepaalde tijd weer operationeel bent. Minstens zo belangrijk is de beschikbaarheid van uw data. Onze oplossingen kunnen er voor zorgen dat u niet binnen dagen of weken, maar binnen uren weer operationeel bent. Ook bij kleine calamiteiten, zoals een virus aanval of een enkele systeem crash.

Onze uitwijk mogelijkheden zijn volledig gebaseerd op VMware omgevingen. Deze laatste stap in Disaster Recovery kan worden geboden vanuit ons datacenter. Hiervoor maken we gebruik van Replicatie van uw VMware omgeving naar ons datacenter. Bij een grotere calamiteit kunnen uw gebruikers vanaf dat moment werken op ons datacenter, vanaf elke locatie. Een uitwijkplan wordt gemaakt in combinatie met een calamiteitenplan en een Disaster Recovery plan.

Meer weten hierover? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak.

Referentie Damen Dredging

Thumbs_up.jpg

"Door eerst een Calamiteitenplan te laten maken, wisten we waar onze Disaster Recovery aan moest voldoen. Dat was voor die tijd niet duidelijk voor onze organisatie. Je denkt dan veel beter na over hoelang we nou echt niet zonder ICT kunnen. Dat was bepalend om te bedenken hoe de uitwijk geregeld kon worden." 

Wouter van Leeuwen, Damen Dredging Equipment

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Geograaf 30
6921 EW Duiven

Tel. Algemeen: 088-180 88 00
Tel. Support:  088 - 180 8899
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl