Contact: 088-180 88 00

Laat de ICT maar aan ons over

Backup in de Cloud

Een Backup in de Cloud heeft alleen maar voordelen. Het is betrouwbaarder en eenvoudiger in gebruik dan tape backup. Met name de Recovery is vele malen efficiënter dan traditionele backup methodes.

Backup in de Cloud is gebaseerd op een volledige backup van data én uw systeem. In tegenstelling tot vele Online Backup aanbieders, die alleen een backup van data maken. Maar wat als er een systeemcrash is of uw server is doelwit van een hacker? U heeft dan niets aan alleen een data restore, omdat uw bedrijfskritische systeem (server of werkstation) zelf niet bruikbaar is.

Wist u dat het gemiddeld bijna 3 dagen duurt voordat een volledig nieuwe server is ingericht na een "disaster"? Met onze innovatieve Backup in de Cloud oplossing is een totale Recovery al mogelijk vanaf 30 minuten (i.c.m. virtualisatie).

Backup in de Cloud is een Backup & Disaster Recovery oplossing in één. Het is geschikt voor zowel fysiek als virtuele Windows servers. Automatisch worden alle wijzigingen van het gehele systeem gesynchroniseerd naar onze Storage Servers. Dit proces wordt continue in de gaten gehouden en dagelijks gerapporteerd. Waar nodig wordt direct ingegerepen door onze systeem specialisten. Daardoor bent u elke dag weer verzekerd van een gegarandeerde backup. En nog belangrijker: als het mis gaat, weet u dat uw organisatie weer snel operationeel is. Dat is de continuïteit die elke bedrijf nodig heeft.

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Geograaf 30
6921 EW Duiven

Tel. Algemeen: 088-180 88 00
Tel. Support:  088 - 180 8899
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl