Contact: 088-180 88 00

Laat de ICT maar aan ons over

Backup en replicatie voor VMware

Servervirtualisatie is een fascinerende ontwikkeling, die organisaties van elke omvang dwingt hun strategie voor gegevensbeveiliging en disaster recovery te herzien. De meeste ondernemingen beseffen dat het cruciaal is om te beschikken over een back-up- en disaster recovery-plan dat speciaal ontwikkeld is voor virtuele omgevingen.

Veeam Backup & Replication beschermt uw investering in virtualisatie doordat u hiermee de continuïteit van uw bedrijf beter kunt garanderen. U beschikt daarmee over de tools om flexibel en alert te reageren. Met Veeam Backup & Replication bent u in staat om uw RPO (hoe snel ben ik weer in de lucht na een systeemcrash) enorm te verlagen. In plaats van dagen of vele uren downtime, gaan we spreken over minuten of enkele uren.

Veeam Backup & Replication is veel eenvoudiger en goedkoper te onderhouden en te licentiëren dan traditionele back-uptools. Licenties worden per CPU-socket aangeschaft en het biedt back-up, replicatie, deduplicatie en gecentraliseerd beheer in één oplossing. Het biedt de meest complete beveiliging van uw virtuele infrastructuur tegen een fractie van de prijs van andere oplossingen.

Referentie Marnix Academie

Thumbs_up.jpg

 “Met de oude tape omgeving kostte een volledig backup ruim 2 dagen. Op advies zijn we overgestapt op Veeam Backup & Replication. Nu is in enkele uren de hele backup gereed en gerepliceerd naar een externe locatie. De hele storage en backup omgeving wordt ook nog eens in de gaten gehouden door Tweeweg IT, dus dat is wel zo prettig. ”

Martijn van Laar, Hogeschool Marnix Academie.

 

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Geograaf 30
6921 EW Duiven

Tel. Algemeen: 088-180 88 00
Tel. Support:  088 - 180 8899
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl