Contact: 088-180 88 00

Samenwerken begint met meedenken

ICT Dreigingslandschap

Tegenwoordig staat er voor organisaties steeds meer op het spel als het op externe bedreigingen aankomt in de vorm van computerwormen, trojans, spyware, rootkits, phising, URL-spoofing, mailvirussen, keyloggers, ransomware, rogueware etc. Nu de wet meldplicht datalekken actief is, is het nog belangrijker om bedrijfskritische data en endpoints effectief te beveiligen. Tweeweg IT evalueert continu of de door ons gebruikte tooling nog voldoet. Uitgangspunten daarbij zijn onder meer functionaliteit, gebruikersgemak en manageability.

Door de bomen het bos niet meer zien

Met alle bedreigingen die er heden ten dage zijn, is het beter om over beveiligingssoftware te spreken dan over antivirussoftware. Alle aangeboden pakketten lijken vervolgens ook nog eens op elkaar en ze beloven allemaal hetzelfde te doen. Toch bestaat er wel degelijk slechte, matige, goede en zeer goede beveiligingssoftware. Tweeweg IT heeft uitgebreid getest met verschillende producten en de keuze, voor de door ons in te zetten beveiligingssoftware, is gevallen op Trend Micro. Wij zijn ervan overtuigd dat we de juiste keuze gemaakt hebben en dat gevoel wordt verstrekt door het feit dat Trend Micro voor het veertiende jaar achtereen door Gartner als leider wordt aangemerkt voor Endpoint Protection Platformen en voor het zesde jaar op rij door IDC als leider in Corporate Server Security.

 Onderscheidend

Zoals aangegeven beoordelen wij producten op functionaliteiten, gebruikersgemak,  manageability en natuurlijk effectiviteit. Het blijkt dat Trend Micro onderscheidend is in de volledigheid van geboden functionaliteiten en in staat is om met één oplossing de grote diversiteit aan bedreigingen het hoofd te bieden. Trend Micro zorgt dat haar software zoveel mogelijk op de achtergrond actief is en dat gebruikers er zo min mogelijk hinder van ondervinden, ook als het gaat om het prestatievermogen van systemen.

Smart Protection Network

Alle producten van Trend Micro werken samen met het Smart Protection Network en daarmee wordt een hoge beveiliging gerealiseerd. Deze cloudgebaseerde infrastructuur van Trend Micro zorgt voor een correlatie van bedreigingsdatabases, analyseert gedragspatronen, benut systemen over de hele wereld om op proactieve wijze bedreigingen te identificeren en maakt het mogelijk om bedreigingen al in de cloud te blokkeren.

Antivirus en Websecurity

Met de software van Trend Micro zijn wij in staat om onze klanten bescherming te bieden tegen virussen, spyware en andere malware. Ook biedt de software de unieke mogelijkheid om met behulp van URL-filtering toegang tot ongepaste websites te blokkeren. Met Web Threads Protection worden virussen en andere bedreiging al gestopt voordat deze het netwerk bereiken.

AntiSPAM en mailbeveiliging

Met de Hosted Email Security van Trend Micro worden SPAM, virussen en andere bedreigingen, die via mail binnenkomen, gestopt voordat deze de mailserver of werkplekken bereiken. Bij deze dienst is 10 dagen fall-back functionaliteit inbegrepen. Ook wanneer gebruik gemaakt wordt van clouddiensten voor e-mail, zoals Office 365, kan Hosted Email Security gebruikt worden. Wanneer een eigen mailserver gebruikt wordt is het belangrijk dat deze ook voorzien wordt van beveiligingssoftware die bescherming biedt en AntiSPAM. Deze voorziening maakt ook deel uit van de Trend Micro Suite die wij gebruiken.

Management

De Worry Free Remote manager stelt ons in staat om vanuit één console alle door ons beheerde Trend Micro omgevingen centraal te beheren en kent uitgebreide rapportagemogelijkheden. On premises wordt een management server geïnstalleerd (vereist geen dedicated server) en patches, updates en policies kunnen vanaf hier gepusht worden naar endpoints.

Beveiliging als een budgetteerbare dienst

Tweeweg IT  levert Trend Micro beveiligingssoftware als een dienst tegen een vaste prijs per gebruiker per maand. We bieden daarbij de mogelijkheid van een totaal oplossing, inclusief een Kaseya agent, als ook losse Hosted Email Security.

Kaseya wordt door Tweeweg IT gebruikt als Service Management Platform. Het Kaseya-framework beheert alle cliëntinfrastructuren, netwerkonderdelen, servers en pc's van gebruikers - op afstand, uitgebreid en zonder dat de gebruiker er iets van merkt.

Eénmalige kosten

Juist doordat er steeds meer bedreigingen zijn en beveiligingssoftware steeds geavanceerder wordt, is het steeds belangrijker dat de software op een juiste manier geconfigureerd wordt en afgestemd op de klantsituatie. De eerste inrichting en fine-tuning wordt separaat doorbelast.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijsinformatie ontvangen neem dan gerust contact op met onze specialisten.

Contact:
Tweeweg IT B.V.
Geograaf 30
6921 EW Duiven

Tel. Algemeen: 088-180 88 00
Tel. Support:  088 - 180 8899
info@tweewegit.nl
support@tweewegit.nl